Chat

Telefonisch contact? Bel ons 088-500 2708


Onze chat service

Contact binnen kantooruren (9.00-17.00 uur) of vaak buiten kantooruren (bv. tussen 19.00-22.00 uur) of eventueel in het weekend live chatten met één van onze medewerkers. Bereikbaar door optimaal gebruik van de beschikbare techniek.
Op nationale feestdagen is onze chatservice gesloten.
Betrouwbaar, snel, veilig en effectief
Wanneer u onze website bezoekt, ziet u onderaan uw beeldscherm onze chatservice. Zodra u daar op klikt, maakt u direct contact met één van onze chatmedewerkers.
Het is ook mogelijk dat de chatfunctie spontaan in uw beeldscherm verschijnt om aan te geven dat wij online zijn voor uw vragen.Deze live chatservice is een eenvoudige en moderne manier van 1 op 1 communicatie. Onze chatservice is real-time en u chat met echte medewerkers van ons kantoor. Via onze chatservice kunt u direct hulp krijgen bij het zoeken naar een specifiek product waarvoor wij u een directe link kunnen toesturen of vragen stellen over een bepaalde situatie waarvoor wij mogelijk een oplossing kunnen bieden. Onze chatservice is ook geschikt om eventueel monsters op te vragen voor een specifiek project. Onze chatmedewerkers zijn ook beschikbaar voor het opvragen van een offerte. Deze wordt u dan via de mail doorgestuurd.

Persoonlijke gegevens