Afhalen

Telefonisch contact? Bel ons 088-500 2708


Afhalen

Afhalen van uw bestelling is in veel gevallen mogelijk waarvoor wij echter wel een kleine vergoeding vragen van EUR 9,95 incl. 21% BTW.

Indien u bij het plaatsen van uw bestelling gekozen heeft voor afhalen, dan zullen wij uw bestelling direct in behandeling nemen en zullen wij u hierover zsm informeren vwb het afhaaladres, referentienummer en afhaaltijden. De meeste plafondplaten en plafondprofielen die wij de volgende dag kunnen leveren, zijn over het algemeen ook voorradig in het magazijn in Almelo. Mocht dit helaas niet zo zijn dan wordt u hierover direct geïnformeerd.

Heeft u het materiaal vandaag nog nodig (tussen 8.00-17.00 uur) dan moet u zeker even bellen voor de mogelijkheden. U kunt bij het plaatsen van uw afhaalorder voor vandaag ook een opmerking invullen dan weten wij dat wij de bestelling direct moeten klaarzetten. De afhaaltijden zijn tussen 8.00 - 12.00 en 13.00 - 17.00 uur.

In verband met het Corona virus is afhalen geen probleem, maar wij zullen wel afstand moeten houden. Bestel op tijd online via de mail of telefoon dan zorgen wij dat het tijdig wordt klaargezet. De magazijnmedewerkers kunnen helaas niet meehelpen bij het inladen van de materialen omdat zij gepaste afstand bewaren. Bel direct met onze verkoopmedewerkers: 088-500 2708 (lokaal tarief)

Persoonlijke gegevens